کدخبر: ٦۱۳۵٤
۰۱ شهریور ۱٤۰٤ ساعت ۱٦:۳٦
مدیرعامل بنیاد خیریه موج مهربانی:

۴۰ کلاس درس جدید در خراسان جنوبی ساخته می شود

الطافی گفت: با کمک خیرین و بنیاد خیریه موج مهربانی ۳۶ کلاس درس در قالب ۴ پروژه در خراسان جنوبی به بهره‌برداری رسید و احداث ۴۰ کلاس درس دستور کار قرار دارد

به گزارش پایگاه خبری نسیم خاوران، دکتر مهرداد الطافی، مدیرعامل بنیاد خیریه موج مهربانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی با اشاره به فعالیت‌های گسترده این بنیاد در حوزه مدرسه‌سازی در استان، از بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی چندین پروژه آموزشی در مناطق مختلف استان خراسان جنوبی خبر داد.

وی گفت: در منطقه حاجی‌آباد شهرستان زیرکوه، پروژه ساخت مدرسه ۶ کلاسه با زیربنای ۷۱۲ متر مربع آغاز شده که طبق برنامه‌ریزی‌ها طی شش ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرعامل بنیاد خیریه موج مهربانی افزود: در شهر بیرجند نیز، در سایت اداری، مجتمع آموزشی زنده‌یاد دکتر عبدالمهدی انصاری در حال احداث است که شامل مدرسه و خوابگاه برای دانش‌آموزان ساکن در روستاهای اطراف خواهد بود و این مجموعه نیز شامل ۶ کلاس درس در دو طبقه بوده و بهره‌برداری از آن برای مهرماه پیش‌بینی شده است.

الطافی ادامه داد: مدرسه ۴ کلاسه‌ای در مقطع متوسطه اول در قائن ساخته شده و پروژه‌ای دیگر نیز در روستای حسین‌آباد زیرکوه از ۱۷ مهرماه آغاز خواهد شد، این مدرسه ۶ کلاسه با مشارکت خیرین و اهالی روستا ساخته می‌شود و تکمیل آن را بنیاد موج مهربانی برعهده گرفته است.

وی با اشاره به برنامه‌های در دست بررسی بنیاد خیریه  موج مهربانی، اظهار کرد: سه پروژه دیگر نیز در شهرهای طبس و نهبندان و... در دست بررسی است که در صورت نهایی شدن، عملیات اجرایی آن‌ها نیز به زودی آغاز خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات بنیاد در حوزه حمایت‌های تحصیلی اشاره کرد و گفت: توزیع ۵۰۰ بسته نوشت‌افزار به ارزش تقریبی ۵۵ میلیون تومان برای دانش‌آموزان خراسان جنوبی در دستور کار قرار دارد.

وی یادآور شد: برای هوشمندسازی و تأمین تجهیزات آموزشی مدارس خراسان جنوبی نیز بالغ بر ۵۰۰ میلیون تومان اختصاص داده شده است.

مدیرعامل بنیاد خیریه موج مهربانی افزود: در راستای بهسازی و نوسازی مدارس، تعهد کرده‌ایم تا پایان سال هزار و ۲۰۰ صندلی جدید به مدارس استان تحویل دهیم که به مرور و در طول سال تحویل داده خواهد شد.

 الطافی در پایان گفت: تاکنون به همت خیرین، بنیاد و اداره کل نوسازی مدارس، در خراسان جنوبی  ۳۶ کلاس درس به بهره‌برداری رسیده و حدود ۴۰ کلاس دیگر نیز در برنامه ساخت قرار دارد که دو پروژه آن به صورت قطعی آغاز شده و مابقی نیز با همراهی خیرین  به‌زودی آغاز خواهد شد.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

آخرین مطالب

پربیننده ترین ها