کدخبر: ٦۱۳٤٦
۱۵ شهریور ۱٤۰٤ ساعت ۱٦:۱۸

اعتماد مردم، بزرگترین سرمایه تعاونی‌هاست

استاندار خراسان جنوبی گفت: تعاونی‌ها باید با حفظ سرمایه اعتماد مردم، نقش مؤثرتری در اقتصاد استان ایفا کنند.

به گزارش پایگاه خبری نسیم خاوران، سید محمدرضا هاشمی ظهر امروز شنبه (۱۵ شهریور) در جریان بازدید از اتاق تعاون استان که به مناسبت هفته تعاون صورت گرفت در جمع اعضای هیات رئیسه، با بیان اینکه اعتماد مردم بزرگترین سرمایه تعاونی‌هاست، بر نقش کلیدی این بخش در اقتصاد استان تأکید کرد.

وی ضمن تبریک هفته تعاون به کارکنان و اعضای هیأت رئیسه اتاق تعاون، گفت: بالاترین اندوخته شرکت‌های تعاونی، سرمایه اجتماعی و اعتماد مردم است و اگر این اعتماد تقویت نشود، فعالیت تعاونی‌ها به نتیجه مطلوب نخواهد رسید.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به ظرفیت‌های گسترده تعاونی‌ها در بخش‌های کشاورزی، معدن و انرژی‌های نو افزود: توسعه نیروگاه‌های خورشیدی با محوریت تعاونی‌ها می‌تواند فرصت ارزشمندی برای ایجاد اشتغال پایدار و سودآوری بلندمدت در استان باشد.

هاشمی تصریح کرد: دولت از فعالیت تعاونی‌ها به عنوان بازوی توانمند در توسعه اقتصادی استان حمایت خواهد کرد و اجازه نخواهد داد مانعی در مسیر کار آن‌ها ایجاد شود.

استاندار خراسان جنوبی همچنین بر ضرورت توجه تعاونی‌ها به مسائل روز، ارتقای بهره‌وری و حضور فعال در عرصه‌های اقتصادی تأکید کرد و گفت: خوشبختانه اتاق تعاون خراسان جنوبی نسبت به بسیاری از استان‌ها عملکرد قابل‌توجهی داشته و این ظرفیت باید بیش از گذشته در خدمت مردم و اقتصاد استان قرار گیرد.

هاشمی با اشاره به رشد صادرات استان در مردادماه سال جاری، این دستاورد را نتیجه همدلی و کار گروهی عنوان کرد و افزود: بخش تعاون می‌تواند با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی و اقتصادی، این روند رو به رشد را استمرار بخشد.

وی اظهار داشت: تعاونی‌ها با الگوسازی در جذب مشارکت مردمی و تقویت روحیه همبستگی می‌توانند در مسیر توسعه استان نقشی بی‌بدیل ایفا کنند.

اعتماد مردم، بزرگترین سرمایه تعاونی‌هاست

غلامحسین حسینی رئیس اتاق تعاون خراسان جنوبی هم در این دیدار با اشاره به نقش مهم تعاونی ها در توسعه و پیشرفت استان گفت: بومی سازی سند توسعه تعاون با احصای برش های استانی و تلاش در جهت تثبیت این فرآیند بستر لازم را برای رشد اقتصادی فراهم خواهد کرد. 

وی تعاونی ها را یکی از ارکان مهم در رونق اقتصادی کشور دانست و اظهار داشت: یکی از دلایل پیشرفت هر جامعه ای شکل گیری تعاونی ها است که این دستاورد را می توان در کشورهای توسعه یافته به وضوح مشاهده کرد.

وی افزود: برای جلوگیری از کمرنگ شدن نقش تعاونی ها و تلاش برای معرفی آن در سطح جامعه باید اقدامات اساسی تری را انجام داد.

حسینی اجرای طرح های مختلف و جامع در راستای فراگیر شدن تعاونی ها و بسط و گسترش آن را مهم دانست و ادامه داد: با گسترش فرهنگ تعاونی بسیاری از دغدغه های مردم حل خواهد شد لذا با نقش مهم تعاونی ها در توسعه پایدار و ترویج کارآفرینی می توان مشکلات و چالش های مردم در بخش های مختلف را حل کرد.

رئیس اتاق تعاون خراسان جنوبی ضمن تاکید بر اهمیت جایگاه تعاونی ها در روند توسعه استان به بیان دغدغه ها و چالش‌های این حوزه پرداخت.

رئیس اتاق تعاون خراسان جنوبی با اشاره به احکام سند توسعه تعاون، بر لزوم اجرای احکام سند توسعه همچنین همکاری و ارتباط بیشتر دستگاه‌ها تاکید کرد.

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

آخرین مطالب

پربیننده ترین ها