کدخبر: ٦۰۹۵۰
۱۷ اسفند ۱٤۰۲ ساعت ۱۰:۱۵
از ۲۵ اسفند ماه 1402 با هدف ارتقاء ایمنی تردد مسافرین؛ 

طرح نوروزی در سطح محورهای مواصلاتی خراسان جنوبی آغاز می‌شود 

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی از اجرای طرح نوروزی در سطح محورهای مواصلاتی استان از ۲۵ اسفند ماه خبرداد. 

به گزارش پایگاه خبری نسیم خاوران- محمد فدوی ، معاون راهداری این اداره کل با اشاره به اینکه طرح راهداری نوروزی در استان از ۲۵ اسفند ماه 1402 آغاز و تا ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰3 ادامه دارد گفت: طرح راهداری نوروزی برای عبور ایمن، کاهش حوادث جاده‌ای و ارائه خدمات به گردشگران نوروزی اجرا می شود. 


وی افزود: در قالب این طرح روزانه 38  اکیپ ثابت و سیار به‌صورت ۲۴ ساعته فعال خواهند بود و 250 نیرو ، 230 دستگاه خودرو و 33 باب راهدارخانه در این طرح فعالیت خواهند کرد. 


فدوی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود حجم تردد در محورهای مواصلاتی استان در این ایام افزایش یابد، تصریح کرد: در همین راستا از اول اسفند ماه نسبت به آماده سازی راه‌های ارتباطی برای سفر ایمن کاربران جاده ای اقدام شده است. 


وی به برگزاری جلسات متعدد و برنامه‌ریزی برای خدمت‌رسانی بهتر به مسافران با همکاری سایر دستگاه‌های امداد جاده‌ای اشاره کرد و گفت:در قالب این طرح هماهنگی بیشتر بین دستگاه‌های اجرایی و خدماتی برای آمادگی هر چه بهتر در خدمات‌رسانی ایجاد شده است. 
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی در ادامه با اشاره به فعالیت این اداره کل در ایام نوروز 1403 یادآور شد: راهداران استان در طول ایام نوروز به صورت شبانه روزی آمادگی کامل برای سرویس دهی به مسافرانی که از محورهای مواصلاتی استان تردد می کنند را دارند. 


وی یادآور شد: سامانه 141 راهداری هم به صورت 24 ساعته آماده دریافت نظرات، پیشنهادات و ایرادات احتمالی است و همکاران ما در مرکز مدیریت راه ها به صورت تلفنی پاسخگوی کاربران جاده ای هستند.

 

 

نظرات

نظرات شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.

آخرین مطالب