فرمانده قرارگاه عملیاتی شهید ناصری در خراسان جنوبی گفت: تقریبا هر دو سال یک بیمارستان صحرایی در شهرستانهای مرزی احداث میشود تا خدمترسانیها به مردم افزایش یابد.
یک متخصص اورولوژی گفت: تعرفه و پرداخت هزینه توسط بیمه در هیچ نقطه دنیا به این صورت مرسوم نیست؛ از سویی در طی چند ماه حقوق پرداختی و کارانه پزشکان پرداخت نمیشود و این باعث کاهش انگیزه در پزشکان برای فعالیت در مناطق محروم میشود.
مدیرکل دفتر تشکلهای ایثارگری و مشارکتهای مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت: تشکلها باید ایدهپرور و راهبر بوده و به برنامه هفتم توسعه توجه کنند.
مدیرکل دفتر تشکلهای ایثارگری و مشارکتهای مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با اشاره به برگزاری اردوی جهادی سلامت ویژه خانواده ایثارگران، گفت: گروه درمانی در روز آخر کاری در استانها گزارشی در رشته و تخصص خود به ما ارائه میدهند و این گزارش به استانداری استانها و دانشگاه علوم پزشکی ارجاع میشود تا آسیبشناسی لازم از بیماریهای خاص، فراوانی آن و زیرساختهای درمانی آن استان صورت گیرد.
طرح پایش تخصصی سلامت خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان خراسان جنوبی با حضور مدیرکل دفتر تشکلهای ایثارگری و مشارکتهای مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران آغاز شد.
اکبری با بیان اینکه صدور مجوز بارگاه های بهداشتی زرشک تسهیل یابد، گفت: حدود ۲ هزار تُن زرشک تازه در حال حاضر عرضه می شود که باید این میزان را به ۱٠ هزار تُن برسانیم و به بازارهای ایران به صورت تازه عرضه کنیم.
خامهزر گفت: تعیین نرخ و ارزش پایه صادراتی محصول زرشک توسط گمرکات خراسان جنوبی انجام میشود.
جعفری گفت: مردم به جای ایجاد بارگاههای زرشک می توانند نسبت به سرمایهگذاری برای ایجاد ترمینال خشک کردن زرشک اقدام کنند که با هزینه و زمان کمتری میتوان محصول بیشتری را خشک کنند که ما نیز از این موضوع حمایت میکنیم.
سه تفاهم نامه برای رونق تولید زرشک در خراسان جنوبی به امضا رسید.
مودی با بیان اینکه شناسنامه باغات زرشک صادر شده است، گفت: در حوزه زرشک میخواهیم کار زیربنایی انجام دهیم اما باید مسئولان در این خصوص اعتبار تخصیص دهند چون در غیر اینصورت اقدام خاصی صورت نخواهد گرفت.