کدخبر: ٦۰۸۵٦
۱٤ آذر ۱٤۰۲ ساعت ۱۱:۲۹
مدیرکل اقتصاد و دارایی خراسان جنوبی اعلام کرد:

تدوین اطلس سرمایه‌گذاری خراسان جنوبی با ۱۳۴ لایه اطلاعاتی

تدوین اطلس سرمایه‌گذاری خراسان جنوبی با ۱۳۴ لایه اطلاعاتی
ذاکریان گفت: اطلس سرمایه گذاری خراسان جنوبی امسال در ۱۳۴ لایه اطلاعاتی اجرایی تهیه شده و به وضعیت قابل قبولی رسیده است.

به گزارش نسیم خاوران، مرتضی ذاکریان -مدیرکل اقتصاد و دارایی خراسان جنوبی- در حاشیه نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان، هفته پژوهش را فرصت مغتنمی خواند تا همه پژوهشگران بتوانند دستاوردهای خود را در زمینه علم، پژوهش و تحقیقات ارائه دهند به خبرنگار شبستان اظهار داشت: با توجه به تاکیدات مستمر و موکد مسئولان ارشد؛ دستگاه های اجرایی، موظف به اقدامات عملیاتی و موثر در زمینه پژوهش هستند. در  اداره کل اقتصاد و دارایی خراسان جنوبی با توجه به رسالت مهم آن در زمینه تدوین اسناد توسعه ای استان در حوزه های مختلف، در حوزه پژوهش کارهای متفاوتی انجام شد. یکی از اقداماتی که این اداره کل را به مرحله بلوغ رساند بحث تهیه اطلس سرمایه گذاری استان است.


وی با اشاره به اینکه سال گذشته حدود ۴۰ لایه اطلاعاتی در اطلس سرمایه گذاری استان وجود داشت که امسال به ۱۳۴ لایه افزایش یافت، ادامه داد: اطلس در زمینه سرمایه گذاری، کاهش زمان و  هزینه ها برای سرمایه گذاران تهیه شده است و مسیر علمی، بی طرفانه و عاری از اعمال هرگونه نظر داشته و می توان براساس آن بهترین نقطه را برای سرمایه گذاری انتخاب کرد.

 


ذاکریان تاکید کرد: سرمایه گذاران در این اطلس حق انتخاب دارند. آنچه مورد نیاز سرمایه گذار باشد از جمله توجه به محدودیت ها، فاصله از خطوط انتقال انرژی، میانگین بارش ها، عبور فیبر نوری، جاده های اصلی و رودخانه فصلی و... همه در اطلس سرمایه گذاری دیده شده است.

 


به گفته وی سرمایه گذاران می توانند برای دسترسی به اطلس به اداره کل اقتصاد و دارایی مراجعه کنند. از آن جا که اطلس سرمایه گذاری جنبه محرمانه ای دارد اداره کل اقتصاد و دارایی، تنها لکه های سفید را برای سرمایه گذاران معرفی می کند.

 


وی افزود: کار تهیه اطلس سرمایه گذاری سال ۱۴۰۰ آغاز شده و سال گذشته از محل اعتبارات پژوهشی ۳۰۰ میلیون و امسال ۱۰۰ میلیون تومان برای این کار پژوهشی محقق شد اما انتظار می رود در این زمینه توجه بیشتری به بودجه پژوهشی این اداره کل شود گرچه که انجام پژوهش ها به دلیل کمبود اعتبار متوقف نخواهد شد.

 


ذاکریان با بیان این که اعتبارات پژوهشی دستگاه های اجرایی باید تجمیع و برای طرح های پژوهشی هزینه شود، گفت: در گذشته هر دستگاه یک طرح پژوهشی تعریف می کرد که این روند آسیب زا بوده و دستگاه را به هدف نمی رساند بنابراین اعتبارات سرجمع به پروپزال های دستگاه ها اختصاص داده می شود.

 


مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی به چاپ کتاب مشوق های قانونی سرمایه گذاری اشاره کرد و گفت: همچنین کتاب فرصت های سرمایه گذاری با عنوان ۱۱۰ فرصت سرمایه گذاری در خراسان جنوبی چاپ شده است.

 


به نظر وی خراسان جنوبی ذخایر معدنی قوی دارد اما استان در زیرساخت ها عقب است سرمایه گذاران زیادی را جذب می شوند اما زیر ساخت های برای سرمایه گذاری به ویژه در حوزه گاز فراهم نیست در بخش آب اتفاقات خوبی در حال رخ دادن است، انرژی هم هرچه زودتر باید به استان برسد چراکه سرمایه گذاران زیاد خارجی وجود دارند که باید زیر ساخت ها را برای آن ها تامین کرد.

 


مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی گفت: یکی از اقدامات مهم دولت ایجاد درگاه ملی مجوز های کشور است که از ابتدای شهریور ماه در کشور اجرا شد و وزارت اقتصاد تلاش زیادی برای فعال شدن سامانه انجام داد تا فارغ از هرگونه اعمال نظر شخصی، مسیر کسب و کار را تسهیل کند.

 


ذاکریان با تاکید بر اینکه موانع باید رفع شود. ادامه داد: برای این مهم درگاه ملی اخذ مجوز باید تسهیل می شد هر فعالیتی نیاز به مجوز دارد. اما گرفتن مجوز نیاز به مراجعه حضوری به دستگاه های مختلف ندارد و تنها با مراجعه به mojavez.ir می توان کسب و کار خود را انتخاب کرد.

 


 وی تاکید کرد: مدارک و هزینه های هر فعالیت مشخص است و هیچ دستگاه اجرایی حق دریافت اسنادی غیر از مواردی که در سامانه درج شده را ندارد. در خراسان جنوبی هم ۵۰ درصد درخواست های صادره منجر به اخذ مجوز شده است و مدیران هم باید به قانون تمکین کنند.

آخرین مطالب