فرهنگی

سردار مهدوی:

نگذاریم رشته‌های ورزشی کمرنگ یا محو شوند

فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی گفت: افتخارات امروز ورزش نتیجه سال‌ها تلاش و مجاهدت بزرگان این عرصه است و نباید اجازه داد زحمات آنان کمرنگ شود یا برخی رشته‌های ورزشی به فراموشی سپرده شود.

گسترش هسته خدمت و مقاومت در سراسر جهان

گروه جهادی بین‌المللی «ناصرین» به سرپرستی یوسف ملایی، با ماموریت آموزش فرهنگ بسیجی و جهادی به دانشجویان بین‌المللی، در تلاش است هسته‌های خدمت و مقاومت را در سراسر جهان ایجاد کند

رئیس شورای سیاست گذاری چهارمین ﻫﻤﺎﯾﺶ بین المللی گردشگری بیابان لوت:

کنسرسیوم لوت بین سه استان شرقی تشکیل شود

مجیدی پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم لوت متشکل از سه استان کرمان، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان را مطرح کرد و گفت: این کنسرسیوم با مشارکت استانداران، دانشگاه‌ها، اتاق‌های بازرگانی و بخش خصوصی می‌تواند بستری برای توسعه فرهنگی، اقتصادی و گردشگری منطقه فراهم کند. این مثلث می‌تواند در امتداد مثلث طلایی گردشگری اصفهان، یزد و فارس، به عنوان مثلث الماسی گردشگری کشور مطرح شود.

انتقاد استاندار خراسان جنوبی از درآمد پایین بخش گردشگری

هاشمی با انتقاد از پایین بودن درآمد گردشگری خراسان جنوبی، گفت: با وجود ظرفیت‌های فراوان، خراسان جنوبی جزو استان‌های پایین در درآمد گردشگری است در حالی که گردشگری یکی از منابع درآمدزای زودبازده است و می‌تواند به سرعت اشتغال و درآمد ایجاد کند.

نخستین موزه میراث پهلوانی کشور میزبان نماینده یونسکو

زورخانه تاریخی امیر عرب بیرجند، با تبدیل شدن به نخستین موزه میراث پهلوانی کشور میزبان نماینده یونسکو بود.

بازدید نماینده یونسکو از آب‌انبار محسن‌زاده بیرجند

دکتر یانسـرانگ، رئیس دفتر یونسـکو در تهران از آثار تاریخی بیرجند شامل آب‌انبار محسن‌زاده بازدید کرد.

معاون میراث فرهنگی خراسان جنوبی تأکید کرد:

لزوم انتقال هویت بومی به نسل جوان

شریعتی‌منش بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی این منطقه برای انتقال هویت بومی به نسل جوان تأکید کرد.

بازدید نماینده یونسکو از خانه آراسته بیرجند

دکتر یانسـرانگ، رئیس دفتر یونسـکو در تهران از بنای تاریخی خانه آراسته مربوط به اوایل دوره قاجار بازدید کرد.

بازدید نماینده یونسکو از مجموعه مینیاتوری بیرجند قدیم

دکتر یانسرانگ، رئیس دفتر یونسکو در تهران از مجموعه مینیاتوری بیرجند قدیم بازدید کرد.

چهارمین همایش بین المللی گردشگری بیابان لوت در بیرجند آغاز به کار کرد

چهارمین همایش ملی بیابان لوت با حضور رئیس دفتر یونسکو در تهران، استاندار خراسان جنوبی و جمعی از اساتید علمی و گردشگردان در دانشگاه بیرجند آغاز شد.

پربیننده ترین ها